Σεισμοσ Σαμοσ : Λαϊκή Συσπείρωση Αν. Σάμου / Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.

Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.

Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. ΠτÎ
ΠτÎ" για σεισμό Σμύρνης-Σάμου: Οι from www.offsite.com.cy
Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο.

Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, .

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Δυο χαμένες ζωές, ανυπολόγιστες καταστροφές, πόνος. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ.

Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Ο σεισμός χτύπησε την σάμο και την τουρκία, με τις εικόνες να προκαλούν κόμπο στο . Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο.

Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . ΠτÎ
ΠτÎ" για σεισμό Σμύρνης-Σάμου: Οι from www.offsite.com.cy
Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Ο σεισμός χτύπησε την σάμο και την τουρκία, με τις εικόνες να προκαλούν κόμπο στο . Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του .

Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το .

Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Δυο χαμένες ζωές, ανυπολόγιστες καταστροφές, πόνος. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας.

Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο.

Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . ΠτÎ
ΠτÎ" για σεισμό Σμύρνης-Σάμου: Οι from www.offsite.com.cy
Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο σεισμός χτύπησε την σάμο και την τουρκία, με τις εικόνες να προκαλούν κόμπο στο . Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Δυο χαμένες ζωές, ανυπολόγιστες καταστροφές, πόνος.

Δυο χαμένες ζωές, ανυπολόγιστες καταστροφές, πόνος.

Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σεισμοσ Σαμοσ : Λαϊκή Συσπείρωση Î'ν. Σάμου / Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο σεισμοσ. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο.